ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El desdoblament de carrils a Sant Julià de Lòria s'allargarà fins a l'11 de setembre

www.andorradifusio.ad

Davant les previsions de trànsit dens durant l'estiu i, en especial durant aquest pont del 15 d'agost, s'ha establert un desdoblament a Sant Julià de Lòria per aportar fluïdesa a la circulació de vehicles. El dispositiu estarà fins a l'11 de setembre i es tornarà a obrir al desembre. 

L'alta afluència de visitants i les cues quilomètriques des de la frontera són els motius que van impulsar Mobilitat a establir un desdoblament, que comença a la CG-1, a l'altura de l'avinguda Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria. Aquest mes és obert de dilluns a dissabte. "Ara a l'agost com tothom fa vacances el muntem tots els matins per entrar", explica el tècnic del Departament de Mobilitat, Dani Boneta.

La rotonda del pont de Molines és on acaba el desdoblament que ajuda a descongestionar el trànsit de la parròquia i a enllaçar el país amb Espanya d'una manera més fluida. Un dispositiu que estarà establert fins al setembre i tornarà al desembre. "A partir de la Puríssima i de cara a l'hivern, tornarem a muntar-lo per fer-lo d'entrada els dissabtes", detalla Boneta.

El departament es planteja també desdoblar el trànsit al pont de Madrid, en cas que es hi hagi molta congestió en l'operació sortida

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Eric Escabias
Locució: Maria Vilariño

Comparteix: