Una desena d'empreses i personalitats reconegudes als premis CEA

www.andorradifusio.ad

La Confederació Empresarial Andorrana ha lliurat aquest dimarts a la nit els premis de reconeixement empresarial. Els guardons, que l’entitat va crear l’any 2016 amb motiu del seu desè aniversari, tenen caràcter biennal i en l'edició d' enguany reconeixia la tasca de 10 empreses i personalitats.

Tag Systems, rebia el Premi a l’Empresa Inclusiva. L’empresa And Beer, era mereixedora del guardó a favor d’autònoms i micro empreses. El premi Talent Sènior + 50, la novetat d’aquest any, era per la Cooperativa Interurbana Andorrana.

Hi havia d'altres guardons destacats, com el dedicat a la promoció de la igualtat, per a CTRASA, i el reconeixement als pioners d’Andorra, per Pere Besolí.

El Premi FEDA a la Sostenibilitat es concedia al Grup l’Home del Sac. El Premi Andorra Recerca +Innovació a l’Emprenedoria i/o Innovació era per Bomosa. En la categoria de Projecció Internacional guanyava l’empresa Commençal. El Premi a la Trajectòria Empresarial era pel Grup Calbó.

Finalment, en la categoria de Reconeixement personal a l’activitat de promoció de la Marca Andorra l’esquiador andorrà, Joan Verdú, era el vencedor.

Enguany, s'hi han presentat 127 empreses que van optar als guardons en 10 categories, com ara sostenibilitat, emprenedoria i innovació i projecció internacional.

"Com que hem passat un període molt dolent per la pandèmia, ara s'ha vist clarament que els temes de digitalització i sostenibilitat són el futur del país. Fa molts anys que estem treballant pel futur i per donar un bon servei a Andorra i les seves empreses."

Gerard Cadena, president de la CEA

La CEA defensa que el mercat de treball i de protecció social del país "són perfectament acceptables" per la UE

Durant la presentació dels premis, la CEA defensa que el mercat de treball i el sistema de protecció social d'Andorra són perfectament acceptables des d'una perspectiva europea. També que el Principat no ha estat mai un país tancat a la immigració i que l'allargament de quotes per a temporers d'hivern n'és un exemple. Així ho afirmar el president, Gerard Cadena, en relació amb la negociació de l'acord d'associació amb la Unió Europea.

Informa: Judith Sáez - Neus Toro
Imatges: Nil Forcada
Fotografia: CEA

Comparteix: