ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Desperta Laurèdia es defineix com una llista "jove" i "dinàmica" per canviar el rumb de la parròquia

www.andorradifusio.ad

Treballar per la qualitat de vida dels ciutadans de Sant Julià de Lòria i amb mesures concretes com la transparència de govern. Amb aquests eixos Desperta Laurèdia vol fer el salt al comú. Un grup de persones heterogeni que vol donar un canvi a la parròquia laurediana.

És defineixen com una candidatura jove i dinàmica, però que treballarà de manera transversal per Sant Julià de Lòria. Desperta Laurèdia és un moviment ciutadà que ha decidit fer el salt a la política comunal amb un programa realista i que doni un rumb clar a la parròquia.

"L'eix central d'aquest programa electoral va enfocat a treballar per la qualitat de vida a Sant Julià, entès en un sentit ampli. També amb mesures concretes, començant per la transparència de govern, treballant de cara a la ciutadania. Ens presentem amb vocació de servei per als nostres veïns i veïnes", assegurava el cap de llista, Cerni Cairat.

L'habitatge serà un dels punts forts del seu programa electoral. Pensen que la parròquia laurediana es mereix una mica més d'atenció i, per tant, un canvi. Cerni Cairat és conscient de la seva joventut, però fa el pas d'optar a cònsol major convençut gràcies a l'equip que l'envolta. Durant la presentació de la candidatura ha volgut trencar una llança a favor de Demòcrates per haver cregut en el projecte de Desperta Laurèdia i haver-s'hi involucrat.  

Informa: Laura Massegú
Imatge: Karen Figueiredo

Comparteix:

3.236.117.38