ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Desperta Laurèdia vol que la decisió sobre l'hotel Pol s'adopti després de les eleccions

www.andorradifusio.ad

Desperta Laurèdia no vol que la decisió sobre l'ús que ha de tenir l'hotel Pol de Sant Julià es prengui abans de les comunals. Assegura que ha de ser un projecte que revitalitzi la parròquia.

La minoria al comú lauredià veu amb bons ulls la compra de la part del Govern de l'hotel Pol després d'un acord extrajudicial amb la família Cachafeiro per posar punt final al cas de la Portalada. Amb tot, creu que no hi ha pressa per decidir-ne l'ús tal com manifesta el conseller de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat. "Entenem que a les portes d'unes eleccions comunals el que caldria és d'una manera sosegada extreure del debat públic la utilització d'aquest edifici perquè s'ha de fer d'una manera més reflexionada".

No té clar, però, que hagi de ser necessàriament una residència universitària com s'havia parlat. D'aquesta manera, Cairat assenyala que "el que necessita Sant Julià al centre del poble és un projecte revitalitzador i transformador. I per això volem que es prengui la decisió de forma molt pausada".

El llum verd es va donar en una sessió extraordinària urgent que es va celebrar el 28 de juliol.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Kevin Ribeiro
Locució: Laura Mitjans

Comparteix: