Es detecten 34 contagis més en el dia que se superen les 25.000 vacunes administrades

www.andorradifusio.ad

Baixen els contagis de Covid-19 detectats en un dia, es manté estable la pressió sanitària i se supera la xifra de les 25.000 dosis administrades.

En les últimes 24 hores s'han detectat 34 contagis més de coronavirus i hi ha 10 persones malaltes menys que aquest dissabte. Els actius se situen així en 479.

A l'hospital continua havent 24 persones ingressades, tot i que ara hi ha una persona més a l'Unitat de Cures Intensives; en són 10, 7 de les quals requereixen ventilació mecànica. En la primera setmana després de les vacances escolars, ja hi ha 5 aules totalment confinades, 13 amb algun alumne aïllat i 4 més sota vigilància passiva.

D'altra banda ja s'ha superat la xifra de 25.000 dosis administrades amb algun dels vaccins disponibles al Principat. El Centre de Farmacovigilància ha rebut des de l'inici de campanya de vacunació 208 notificacions acceptades sobre efectes secundaris la majoria de les quals, tres quartes parts, relacionades amb la Pfizer, i la resta amb la d'AstraZeneca. Només 5 de les notificacions han estat per casos greus.

Els efectes adversos s'han donat amb més freqüència en menors de 60 anys i dones.

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

La pandèmia enfila el nombre de voluntaris a les millors xifres en els darrers 10 anys La CEA creu que la Cimera Iberoamericana ajudarà a portar empreses de fora al país