ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Dia Mundial de l'Aigua amb una mostra d'aigües d'arreu

www.andorradifusio.ad

El local de la fundació Marcel Chevalier a Arinsal organitza una jornada de portes obertes amb motiu del Dia mundial de l´aigua. S´hi pot veure una mostra d´aigües provinents de països europeus, asiàtics i americans. La fundació també ha preparat una sèrie de demostracions pràctiques amb la voluntat de divulgar les característiques i les tècniques d´obtenció.

Amb la jornada de portes obertes, la fundació Marcel Chevalier vol explicar als qui s´acostin fins a Arinsal els tipus d´aigua que es poden trobar al mercat. I és que no tota la que bevem té el mateix origen ni les mateixes propietats.

Per explicar-ho, la fundació té una col·lecció d´aigües de països europeus, asiàtics i americans. Hi ha, per exemple, aigua envasada del Japó, Colòmbia o Noruega, cadascuna amb els seus reclams. Per descomptat també la més nostrada, tant la de la nova etapa com la d'anys enrere.

Per reforçar el vessant divulgatiu, la fundació ha preparat demostracions per mesurar la mineralització de l´aigua o per aprendre les tècniques per localitzar-ne. El local de la fundació estarà obert fins a les set de la tarda.

Informa: Andrés González-Nandín Imatge: Víctor Reolid

Comparteix: