Dia Mundial del Teatre amb aforaments de públic al 100%

www.andorradifusio.ad

Avui és el Dia Mundial del Teatre, un àmbit també molt castigat els darrers dos anys per la pandèmia. "La cultura no s'atura" va sorgir per donar resposta i un espai a les arts escèniques. Ara ja va per la tercera temporada.

Des de l'any 1961 que se celebra el Dia Mundial del Teatre. Una jornada lligada a la reflexió sobre les arts escèniques i la cultura de la pau.

L'efemèride, de repercussió internacional, permet que no es perdi de vista la importància social de la cultura teatral. Precisament "La cultura no s'atura" va sorgir per protegir les arts escèniques durant la pandèmia. Sobretot per la manca de públic.

Des de l'executiu es manté ferma la convicció que les arts escèniques com el teatre són necessàries per a la societat i que "La cultura no s'atura" és un projecte amb recorregut.

Aquest cap de setmana ha estat farcit de teatre. Funcions, en alguns casos, interpretades per actors molts joves, a qui el teatre els aporta molt més que aprendre un text de memòria.

Informació: Sílvia Mestre
Imatge: Pere Besolí-Aïda Pagès

Comparteix:

 El sector públic i part del privat hauran de designar un delegat de protecció de dades amb l'entrada en vigor de la nova normativa  Nous corredors humanitaris a les regions de Donetsk i Lugansk