ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Aquest dilluns comencen els vuit dies més de pròrroga de les mesures a bars i restaurants

www.andorradifusio.ad

Ho anunciava divendres el cap de Govern, el ritme del contagi obliga a perllongar vuit dies més les mesures restrictives a bars, restaurants i altres activitats d'oci. Aquesta setmana vinent s'han d'anunciar les ajudes més específiques que es destinaran a negocis com ara els bars que en alguns casos han hagut d'arribar fins i tot al tancament.

Aquest diumenge s'havia d'acabar la imatge de terrasses pràcticament buides i la de gent esmorzant o berenant en un banc, però l'anunci de l'executiu de divendres no ho farà possible.

S'allarguen 8 dies més les mesures per a bars, restaurants, parcs infantils, reunions de persones i les visites als centres sociosanitaris.

El ritme dels contagis ha baixat molt tímidament i després de diferents valoracions sanitàries per part de l'Àrea Covid s'ha decidit mantenir les limitacions.

Aquestes són que als bars no es pot servir als clients al local i només es pot treballar amb producte per endur. Als restaurants els horaris per servir menjar són de 12 del migdia a 4 de la tarda i de 7 del vespre a la mitjanit i s'ha de portar un registre de tots els clients que s'atenen.

A les taules que han d'estar separades per un metre i mig només poden haver-hi 5 persones; més si són de la mateixa unitat familiar. Batejos i bodes es poden celebrar en grups de 10 persones màxim i el mateix nombre en els enterraments.

Els parcs infantils continuen tancats. Queden suspeses de moment les sortides d'usuaris dels centres sociosanitaris i les visites a l'hospital.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Arxiu

Comparteix:

3.219.217.107