ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Aparcaments col·lapsats

www.andorradifusio.ad

Jornada difícil a la xarxa viària nacional, sobretot al centre. La coincidència de turistes amb la gent que anava a treballar ha convertit aparcar en missió impossible. Davant dels pàrkings complets, a més, s'han format llargues cues. 

Les previsions s'han complert i aquest dilluns han circulat per la vall central uns 10.000 vehicles. El fet de buscar aparcament s'ha traduït en cues d'entrada als pàrquings i cartells de complet. 

Els aparcaments del país han patit col·lapses intermitents al llarg d'aquests dies, amb cues que en alguns trams s'han format en el carril de la marxa. N'hi ha que s'ho han pres sense presses i l'espera no els ha semblat tanta. 

Segons un dels turistes, aquest dilluns ha estat el primer dels darrers quatre dies en el qual han fet més cua per entrar a l'aparcament. Una posició que també comparteixen altres conductors. 

Tanmateix, alguns han descobert que el lloc on solien aparcar ja no existeix, com ara el Fener 1, que serà un centre comercial que disposarà de 850 places de pàrquing.

Una conductora ha explicat que sempre solien fer ús d'aquest aparcament que ara està inoperatiu i que n'ha triat un altre on ha hagut de fer cua. 

El pont del Pilar s'acaba aquest dimarts, dia en què es preveu un trànsit dens amb unes 8 o 10 hores d'operació sortida. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Fernando Montero 

Comparteix: