Es dobla el cost de la remodelació del Centre cultural i de congressos lauredià

www.andorradifusio.ad

El Centre cultural i de congressos lauredià recupera una part dels espais afectats per l'incendi de l'any passat i 350 persones han pogut tornar a la normalitat amb la represa d'algunes activitats culturals que es duen a terme a les plantes -1 i -2.

Són les que acullen música, art i dansa. De moment, la reconstrucció d’aquestes dues plantes ha suposat un cost de 2 milions d’euros. Cal recordar que l’adjudicació estava fixada en 2,5 milions, que finalment en la totalitat de les obres serà el doble. Així de clar s'ha mostrat Josep Majoral:

"Pujarà molts diners. Ja he dit que amb el que s'ha fet s'han gastat dos milions d'euros". En aquest sentit, xifra el nombre en  Per tant, és evident que entre dos o tres milions més no ens els traurà ningú".
Josep Majoral, cònsol major de Sant Julià de Lòria

La reconstrucció suposa un llum d’esperança en aquest malson per a la cultura laurediana, ja que aquest centre és el punt neuràlgic de la parròquia.

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

El xef Joan Roca, protagonista de l'Andorra Taste professional La policia detecta un intent d'estafa telefònica destinat a empreses