ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Documental amb imatges històriques per als 30 anys dels Esports d'Estiu

www.andorradifusio.ad

Escaldes-Engordany ha presentat els esports d'estiu i un documental inèdit amb motiu del 30è aniversari que mostra la història d'aquestes darreres tres dècades.

Imatges històriques, documents audiovisuals que mostren el pas del temps a Escaldes-Engordany i diverses entrevistes a persones que han fet possible els 30 anys dels Esports d'Estiu conformen el documental del trentè aniversari gravat l'any passat i que s'ha presentat un any després.

Entre el 3 de juliol i el 6 de setembre, infants i joves de 3 a 16 anys, podran gaudir de moltes activitats durant aquest estiu. Les inscripcions ja estan obertes i el comú ofereix novetats respecte a l'any anterior. La principal, l'ampliació de l'horari al matí, que s'avança una hora, a les 7.45h, i que molts usuaris van demandar l'any anterior.

El comú ofereix 4.500 places per als joves, on participaran 120 monitors amb l'objectiu de fer gaudir tots els nois i noies de les activitats esportives que més els agraden.

Pels més petits, la programació engloba sortides a la muntanya, al parc de bombers o a la granja, sense oblidar les activitats tradicionals com els jocs aquàtics. Les inscripcions es poden fer a través del web del comú o al secretariat d'Esports del Prat del Roure de dilluns a dijous.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Ruben Calvo

Comparteix: