ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Dolsa demana que s'anul·li el contracte entre el Govern i Grifols

www.andorradifusio.ad

El conseller ordinenc, Enric Dolsa, ha promogut un recurs per intentar anul·lar el pacte entre el Govern i Grifols per a la construcció del Centre de Recerca en Immunologia dels Pirineus. Considera que la legislació existent en el moment en què es va signar no ho permetia.

El conseller del Comú d'Ordino, Enric Dolsa, ha presentat un recurs administratiu perquè s'anul·li el contracte entre el Govern i la farmacèutica Grifols per a la construcció del laboratori de recerca immunològica.

El motiu és que la cessió del terreny de Prat de la Farga, que és on està previst que s'instal·li, era inviable amb la legislació vigent en el moment en què es va signar, el 28 d'abril passat. Per això, els seus advocats consideren que és nul de ple dret. 

A més, Dolsa ha detallat que "la meitat del contracte està redactat en anglès", per la qual cosa "aquesta part tampoc hauria de ser vàlida", ja que "l'idioma oficial del país és el català". 

Dolsa insisteix que no es tracta d'un tema econòmic, sinó de salut pública, i que arribaran fins a l'últim estament. La setmana vinent la plataforma es tornarà a reunir i, molt probablement, iniciarà una recollida de signatures amb l'objectiu d'entregar-les al Consell General i sol·licitar la celebració d'un referèndum o consulta popular. El conseller ordinenc no descarta que altres integrants de la plataforma també presentin recurs. 

Informa: Laura Massegú / Òscar Serrano
Imatges: Arxiu RTVA

 

 

Comparteix: