ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Dolsa demana que el comú d'Ordino passi de 10 a 12 consellers el pròxim mandat

www.andorradifusio.ad

Enric Dolsa, conseller de PerOrdino, ha demanat que el comú passi de 10 a 12 consellers el proper mandat, proposta que la majoria s'ha compromès a estudiar. També ha reclamat que es faci una remodelació de la façana exterior de l'hotel Casamanya. La majoria ha afirmat que hi té una alternativa.

El comú d'Ordino ha celebrat sessió de consell i Enric Dolsa, conseller de PerOrdino ha demanat que es passi de 10 a 12 consellers el proper mandat. Així, ha afegit, es facilitaria la tasca de la minoria. Ha recordat que quan ell era cònsol ja es va augmentar el nombre de consellers a 12 però després es va tornar a rebaixar a 10.

L'altra consellera de la minoria, Sandra Tudó, de MovemOrdino, no ho veu necessari i la majoria s'ha compromès a estudiar-ho.

Dolsa també ha dit que s'hauria de netejar la façana de l'hotel Casamanya. La majoria creu que s'hauria d'esperar a veure si acaben sortint projectes d'inversió per a aquest edifici.

Josep Àngel Mortés ha afirmat que, si no es concretessin aquests projectes inversors, tenen un pla alternatiu per a l'hotel Casamanya.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

3.234.250.24