ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Una dotzena de participants en el concurs de pessebres de Canilo

www.andorradifusio.ad

És una tradició que aviat complirà 30 anys i els canillencs l'esperen amb ànsia perquè saben que els sorprendrà. Es tracta del concurs de pessebres que cada Nadal deixa bocabadats els assistents i aquest any ha comptat amb una dotzena de participants.

La Ramona Alcobé no ha pogut assistir a l'entrega de premis però el seu pessebre de cargols sí. Té 93 anys i és una habitual d'aquests premis. Precisament enguany el premi de la categoria sènior ha estat per a l'Associació de Gent Gran amb un pessebre de pasta de sal al qual no li faltava detall.

El certamen busca que els pessebres siguin únics i tinguin un esperit sostenible, per aquest motiu la majoria es fan amb material reciclat o de rebuig.

El premi de la categoria juvenil ha estat per als germans Boix i la seva proposta de material farmacèutic reciclat. El Martí de 13 anys i l'Helena d'11 s'han distribuït estratègicament les tasques. Els Boix segurament repetiran experiència l'any vinent.

L'originalitat i els punts de vista únics dels concursants es veuen representats en els treballs presentats. La resta de premis han anat a parar a l'escola bressol en la categoria infantil amb una proposta de gran format i molt creativa. La categoria d'adults ha estat per al casal d'Aina que any rere any participa i es fa sempre amb algun dels principals llocs de la classificació.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Pere Besolí

Comparteix:

3.235.45.196