ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Dubtes de la minoria de Canillo pel trasllat del telecadira de Pal-Arinsal al Forn

www.andorradifusio.ad

Canillo ha tancat el segon trimestre amb 4 milions d'euros de superàvit. Ho ha anunciat el cònsol en un consell de comú on la minoria ha demanat informació sobre el trasllat d'un dels telecadires de Pal-Arinsal a la zona del Forn. 

El trasllat del telecadira de Pal-Arinsal al Forn ha estat el punt més polèmic del consell de comú. La minoria, que s'hi ha mostrat a favor, ha expressat dubtes sobre el giny i el conseller Albert Torres n'ha demanat més informació. "Estem parlant d'un telecadira que ve d'un altre lloc, amb el màxim respecte vers la Massana, sí que ens agradaria conèixer l'historial d'aquest telecadira. Quin nivell de vida té, quan li queda de vida i quin és el seu valor".

El cònsol major, Francesc Camp, ha assegurat que si s'està fent és perquè té potencial. "Fem les coses amb el màxim de rigor. Si es posa aquí aquest telecadira és perquè s'entén que si pot posar i que pot durar molts anys i donar molta utilitat al lloc on es posa".

D'altra banda, s'ha parlat sobre el tram que s'ha d'eixamplar a la carretera de Prats. De fet, les obres ja han començat, però falten acords amb un parell de propietaris, que s'espera poder aconseguir el mes vinent. Canillo tancaria el segon trimestre amb un superàvit de 4,3 milions. Aquest resultat, tot i que és provisional, mostra una bona evolució per a final d'any. 

La minoria també mostra neguit per l'ajornament d'alguns projectes d'Ensisa per afrontar SETAP 365 i la inversió a EMAP. El cònsol per la seva banda insisteix que s'ha d'invertir per ser competitius al Pirineu i que tot i els esforços del costat massanenc, s'acabarà invertint més a Ensisa

Informa: Maria Lucena

Comparteix: