ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'economia digital en el punt de mira de les jornades INNTEC a la Massana

www.andorradifusio.ad

Tornen les jornades d'innovació i noves tecnologies INNTEC, que tindran lloc a la Massana el 31 de maig i l'1 de juny. En el primer dia s'abordaran les oportunitats digitals del sector hoteler, mentre que el segon s'enfocarà a debatre sobre nous conceptes com ara el blockchain, les criptomonedes i el metavers

L'esdeveniment rep el títol "Innovació: del digital guest experience a les principals tendències digitals del 2022" i comptarà amb 16 conferenciants. Hi haurà un total de 6 ponències i 4 taules rodones, tot al Teatre de les Fontetes de la Massana amb l'objectiu que la iniciativa es pugui desenvolupar en diferents punts del país. 

El president d'ACTINN, Albert Moles, ha destacat que l'objectiu final de les jornades és "tenir empreses a Andorra que puguin competir en tots els sectors" i també analitzar si "el que tenim està evolucionant cap amunt", en el sentit de veure si hi ha sinergies entre les empreses del país i les noves tecnologies. Per la seva banda, el director general d'ACTINN Ignasi Martín apunta que aquesta observació és important per veure com això "és d'aplicació al país i com això ens pot fer diversificar la nostra economia". 

En el marc de les jornades, també s'entregaran els premis ACTinn Awards 2021 a les empreses Purple Dye i YouCake i s'obriran les candidatures per a l'edició del 2022. L'entrada és gratuïta i es pot fer la inscripció a la pàgina web www.inntec.ad.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: