ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Economia i Empresa constata un important interès d'inversors britànics en el país

www.andorradifusio.ad

El ministre de Presidència, Economia i Empresa ha explicat que en els darrers mesos s'ha registrat un important interès d'inversors de diverses nacionalitats en el país. Entre ells, hi ha molts britànics, el que afirma que podria estar relacionat amb la incertesa que provoca el Brexit.

La Cambra de Notaris ho ha exposat recentment. En el darrer any hi ha hagut al voltant d'un miler de residents d'alt poder adquisitiu al Principat. El Govern ho constata i afegeix que hi ha molts que procedeixen del Regne Unit.

Segons el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, "és possible que el Brexit estigui fent que moltes persones i molts inversors mirin més enllà des llocs habituals on havien invertit".

Assegura que és una notícia positiva dins la forta crisi que estem patint. Segons el ministre, això prova que el Principat té força atractius de cara a l'exterior: "Andorra ha despertat un interès important que s'està traduint en noves residències, nous inversors que es volen situar al país pels seus atractius i actius". Enumera "la qualitat de vida, el clima, la seguretat, i els avenços que s'estan fent a l'hora d'impulsar la internacionalització i la inversió en el país".

Gallardo ha afegit que encara és aviat per fer un balanç perquè s'haurà de veure si aquest fenomen es consolida o potser acaba anant a la baixa.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

3.210.184.142