ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Educació compensarà els professors afectats en el darrer edicte per consolidar places eventuals

www.andorradifusio.ad

Educació prioritzarà els professors afectats per l'error en el darrer edicte per consolidar places eventuals en el pròxim procés de selecció. És la solució que proposa la ministra Vilarrubla per compensar un equívoc que, segons diu, no es pot repetir més.

Educació preveu beneficiar els dos professors que s'han quedat sense la seva plaça fixa arran de l'error en el darrer edicte per consolidar places eventuals.

El ministeri ja ha decidit que els resultats del darrer procés de selecció no es modificaran, però obre la porta a prioritzar l'ingrés dels mestres afectats en el pròxim edicte.

En aquest sentit, la ministra Vilarrubla ha demanat perdó per l'equívoc dels tècnics del ministeri i ha explicat que dimarts es reunirà amb la trentena d'afectats per explicar amb detall on ha estat el problema.

Davant aquesta situació, la ministra ha reconegut que aquests errors no poden tornar a passar. Ha aixecat la veu d'alarma i ha avançat que es treballarà per posar més mecanismes de control en cadascun dels processos de selecció.

Vilarrubla creu que "s'ha fet molt d'esforç perquè tot sortís bé", però ha apuntat que "se n'ha de fer encara més". "No ens podem permetre que hi hagi gent passant-ho malament per un error tècnic.

Amb tot, l'objectiu del ministeri és apaivagar les crítiques del grup de docents que es va organitzar per recollir signatures i denunciar la manca de professionalitat i rigor de l'edicte.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

35.173.234.169