ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Educació pensa en una escola d'oficis per donar més sortides laborals als joves

www.andorradifusio.ad

Educació pretén ampliar els projectes dirigits a joves amb la creació d'una nova escola d'oficis amb la col·laboració del cos de voluntaris per la natura. Ho ha avançat la ministra Vilarrubla en l'acte de cloenda de la 8a edició de l'activitat.

El curs d'enguany s'ha vist afectat per la crisi sanitària, però les activitats pràctiques s'han pogut fer amb tota normalitat mantenint les mesures de seguretat. Des de la creació del programa, s'ha permès a una quarantena de joves formar-se en gestió forestal, jardineria i ramaderia.

Iniciat des del comú de la Massana, fa quatre anys que disposa de la col·laboració del Govern. El conseller de Medi Ambient de la Massana, Sergi Guiemonde, creu que l'èxit del projecte rau en el fet que es fa a l'entorn natural i mantenint les distàncies de seguretat.

La ministra d'Educació, Ester Vilarrubla, per la seva banda ha fet èmfasi en la importància de donar segones oportunitats als joves per assolir un millor èxit en el món laboral, creu que la motivació és la base per convertir l'esforç en passió. També ha avançat la voluntat d'ampliar el projecte amb l'escola d'oficis que es projecta.

Aquesta edició, que s'emmarca dins el programa de foment de l'ocupabilitat Focus 16/20, ha incorporat un nou curs de pedra seca que ha durat una setmana als Cortals de Sispony.

Informa: Anna Mata
Imatges cedides: Comú la Massana

Comparteix: