ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Govern insta Bartumeu a portar les seves acusacions a la fiscalia

www.andorradifusio.ad

El Govern insta Jaume Bartumeu que si té indicis que la policia espanyola va agafar dades dels clients de BPA, ho posi en coneixement de la fiscalia. L'executiu ha assegurat aquest dijous que ignora la comissió rogatòria que va donar origen a la sol·licitud d'aquestes dades bancàries i es remet a la versió de la Batllia, que assegura que es tractaven de les dades de Banco Madrid.

Aquest dimecres es va estrenar a Espanya el documental de Mediapro "Las cloacas de Interior", en el qual l´exadvocat dels germans Cierco Jaume Bartumeu afirma que la policia espanyola es endur dades dels clients de BPA. També afegeix que "algú", que no li consta que fos la fiscalia andorrana, va permetre l´entrada a Andorra i el buidatge d'arxius.

Fonts de la Batllia, han assegurat al Diari d'Andorra que l'única informació que la policia espanyola es va endur de BPA correspon a Banco Madrid, ja que el servidor estava en territori andorrà. Des de l´executiu, el ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, s'han remès a aquesta explicació.

Des del Govern, doncs, tant el ministre portaveu com el d'Interior han instat Jaume Bartumeu a posar en coneixement de la fiscalia si té altres informacions.

Informa: Laia Ferré Marot
Imatges: Albert Refart

Comparteix: