ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El ministeri regularà l'agricultura ecològica per poder demanar el logotip de la UE

www.andorradifusio.ad

El Govern regularà l'agricultura ecològica aquest any per certificar els productes que segueixin aquest tipus de procés, amb un procediment similar al dels segells de control i garantia, però reconegut de manera pública en l'àmbit europeu.

El Departament d'Agricultura vol tenir una normativa per a l'agricultura ecològica aquest any, que doni resposta a la demanda d'aquest tipus de productors, que asseguren que els pot ajudar a l'hora de sortir a l'exterior.

La normativa seria similar als segells de control i garantia, com el de la carn d'Andorra, però en aquest cas adaptat a les directives europees per poder sol·licitar el segell de la Unió Europea, un segell que Andorra no rebria automàticament, per la seva condició de país tercer.

El cap d'Agricultura ha fet aquestes declaracions en la cloenda de la Fira de productes agrícoles i artesans, que un cop més, és la tercera edició, s'ha tancat amb resultats heterogenis, depenent del producte.

Tot i això la fira ha conclòs amb bones sensacions per al Ministeri i el centre comercial, amb molta afluència sobretot de visitants estrangers, que comencen a conèixer els nostres productes. La idea és repetir al novembre, en la quarta edició, per cobrir una altra estació de l'any.

Informa/imatges: Jordi Domingo

Comparteix:

3.236.170.171