ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El pregó del director d'RTVA Xavi Mujal obrirà quatre dies de festa major a Andorra la Vella

www.andorradifusio.ad

Arriba la festa major d'Andorra la Vella amb una seixantena d'activitats per a tots els públics. Com a novetat, enguany es recupera la plaça Guillemó com a espai de concerts.

Aquesta tarda, la lectura del pregó a càrrec del director general de Ràdio i Televisió d'Andorra, Xavi Mujal, significarà l'inici de quatre dies de festa a Andorra la Vella. En total, s'oferiran una seixantena d'activitats dirigides a tothom. Entre els plats forts, el concert estrella de Fangoria, dissabte a la nit, o el tradicional ball del Contrapàs, diumenge a la tarda.

Entre les novetats destaca la recuperació de la plaça Guillemó com a espai de concerts. L'altre escenari principal serà la plaça del Poble. Una de les noves activitats tindrà lloc a l'església de Santa Coloma, amb un taller de fotografia artesanal. La fotografia, precisament, serà un altre dels atractius que manté la festa major, amb la quarta edició del concurs de fotografies d'Instagram. Aquest any, de nou, una trentena de restaurants oferiran una proposta gastronòmica ideada especialment per a la festa major.

Aquest divendres, a més del pregó hi haurà un màpping que es projectarà a partir de les onze de la nit a la façana del comú. Una vintena d'entitats s'encarregaran que durant quatre dies la festa no s'aturi.

Informa: Marc Guadilla

Comparteix:

44.192.253.106