ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Elisabet Terri s'estrena en la direcció amb el curtmetratge 'Vesania'

www.andorradifusio.ad

Actriu, productora i ara guionista i directora. Eli Terri s'estrena al capdavant d'un curtmetratge per parlar de la bogeria extrema i ho fa amb un actor d'altura: l'espanyol Roberto Álvarez, amb qui es tanca en una presó psicològica. El teatre de les Fontetes n'ha acollit el rodatge.

Vesania havia de ser una obra de teatre, però Eli Terri en visualitzava el final en format audiovisual, així que va decidir canviar de llenguatge i, de pas, ficar-se en la seva opera prima, de la qual ha fet el guió i en què actua i dirigeix al costat de Roberto Álvarez, que ara mateix treballa en la sèrie policíaca Servir y proteger a Televisió Espanyola i és al teatre amb Intocables.

Un missatge per xarxes socials i una llarga conversa van convèncer ràpid l'actor per fer el paper. Assegura que després que l'actor llegís el guió, van estar una hora i mitja penjats del telèfon comentant el guió.

Vesania, nom amb el qual es titula el curt o demència furiosa, com es defineix, és el nucli que mou el rol dels dos personatges que es troben entre els barrots d'una presó física i mental en un joc psicològic del qual s'haurà de descobrir el final.

Tots dos actors ens diuen que l'experiència de treballar junts ha estat, en certa manera, com la dels personatges, de "ficar-se un en l'univers de l'altre", explica Roberto Ávarez, que celebra haver pogut opinar lliurement "de gairebé tot".  També destaca la professionalitat de l'equip que hi ha treballat.

La idea és que el curtmetratge, que de moment suma una subvenció cultural de prop de 5.000 euros, s'estreni a partir del setembre a les Fontetes, com a retorn de la col·laboració que hi ha fet el comú de la Massana. Després s'espera que pugui girar per diversos festivals.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Ruben Calvo

Comparteix: