ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els comerciants alerten que Meritxell ha perdut amb Vivand

www.andorradifusio.ad

L'Associació de comerciants i propietaris de l'avinguda Meritxell creu que la part alta, entre la rotonda i el comú d'Andorra la Vella, ha perdut pistonada, en part, per l'efecte de la conversió de Carlemany en zona de vianants. L'entitat demana a la corporació que acceleri el pla d'embelliment de la via.

Pels comerciants de l'avinguda Meritxell, la conversió de Carlemany en zona de vianants ha tingut efectes diversos. La presidenta de l'Associació de Comerciants de l'Avinguda Meritxell, Sònia Yebra, considera que la zona de la rotonda fins al carrer de la Unió d'Escaldes-Engordany segueix sent atractiva per als clients però la resta, no tant perquè la clientela s'ha desplaçat cap a la zona més propera a Vivand.

Creuen que potser no s'han fet els deures a l'avinguda Meritxell. En aquest sentit, els comerciants també aposten perquè el comú de la capital acceleri el projecte de millora de l'avinguda Meritxell. Yebra opina que "el temps passa molt ràpid" i si "el comú va aprovar fa un any el pressupost i estava disposat a fer aquesta inversió, com més aviat la fem i d'una forma coordinada i global, millor".

Des de la corporació s'assegura que la primera fase de les obres d'embelliment d'un tram de Meritxell estaran enllestides el 9 de març. Es passarà de dos carrils per als vehicles a un de sol, s'eliminaran pilones i se separarà la vorera amb un tram de rastell granític. El comú vol consensuar la segona fase d'aquest projecte amb les entitats de comerciants.

Finalment, des de l'associació s'ha reiterat que és difícil unificar els períodes de rebaixes però creuen que se n'ha d'intentar consensuar el màxim nombre possible.

Informa: Andrés González-Nandín

Comparteix: