ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els comerciants preparen la quarta Nit de Copes per continuar revitalitzant el centre històric

www.andorradifusio.ad

Quarta Nit de Copes al centre històric aquest dijous fins a la mitjanit. Com en les edicions anteriors, hi haurà una mica de tot: balls, tallers de còctels i maquillatge, photocall i, sobretot en aquesta ocasió, molta música en directe. L'Associació de Comerciants del Centre Històric destaca que gràcies a aquest esdeveniment la zona s'ha revitalitzat i ha augmentat l'afluència la resta de l'any.

Molta satisfacció de l'Associació de Comerciants del Centre Històric i el comú d'Andorra la Vella per l'èxit de les Nits de Copes. Ja en van tres i dijous n'arriba la quarta. Una iniciativa que, seogns la secretària de l'associació, Mar Garcia, ha donat a conèixer el barri a molta gent del país i de fora i que s'ha traduït amb un rellevant increment de l'afluència al llarg de l'any. El cònsol menor, Jordi Minguillón, assegura que a les oficines de turisme s'ha registrat interès per les edicions de la Nit de Copes.

Per a la quarta Nit de Copes hi ha 60 establiments adherits. En base a l'experiència de les passades edicions, s'ha augmentat el nombre d'actuacions musicals en directe en detriment dels Dj. Música dirigida a un públic més veterà i, segons els organitzadors, més escaient per l'ambient que es respira entre els visitants durant aquestes jornades.

Com sempre, la vetllada de portes obertes fins a la mitjanit, s'amenitzarà amb còctels, menús especials, sortejos i moltes altres atraccions que animaran la nit.

Informa: Jordi Cama     Imatge: Robert Querol

Comparteix: