ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els gestors immobiliaris andorrans podran comercialitzar productes als Estats Units

www.andorradifusio.ad
Els col·legiats de l'AGIA podran comercialitzar productes directament als Estats Units, gràcies a l'acord entre l'entitat andorrana i la National Association of Realtors (NAR). La col·laboració també permetrà incrementar les formacions internacionals.
Els col·legiats de l'AGIA rebran formacions de caràcter més internacional, gràcies a l'acord que es signarà els pròxims mesos entre l'AGIA i la National Association of Realtors. Fruit d'aquesta col·laboració, els agents podran estar col·legiats per les dues entitats i fins i tot podran comercialitzar directament productes immobiliaris als Estats Units. El president del FIABCI, Jordi Ribó, ha destacat, però, les possibilitats educatives per als col·legiats. "Entenem que és una de les millors associacions del món. Portar tota aquesta mena de serveis a Andorra pot ser molt positiu per als membres del col·legi", ha insitit.

Els representants de les diferents entitats van tractar aquest i altres aspectes durant la visita que van fer els representants de l'AGIA i el FIABCI, al congrés de la NAR a Chicago, ara fa quinze dies. L'associació americana compta amb més d'1,2 milions de col·legiats i acords amb 34 països.

"El sector tradicionalment estava enfocat al client andorrà, espanyol i francès, però cada vegada tenim més propostes de clients més internacionals. Des del col·legi intentem acompanyar aquesta tendència amb més formació, més especialització, més contactes internacionals...", explica el vocal de l'AGIA Iñaki Martín. Una oportunitat que es traduirà en la realització de cursos internacionals.

Ribó ha remarcat que actualment s'estan revisant els codis ètics i altres elements de les entitats, per tal de tenir enllestit una forma de col·laboració al més aviat possible.

Informa: Joel Romero
Imatges: Vicente Bellot

Comparteix:

3.227.235.183