ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els infants, protagonistes el cap de setmana a Escaldes

www.andorradifusio.ad

El petit cap de setmana d'Escaldes viu avui un dia ple d'activitats adreçades als més menuts. Gimcanes, tallers de tot tipus i contacontes repartits per tota la parròquia. Però a més, aquest cap de setmana presenta activitats originals com el cinema a la fresca en silenci d'ahir o el pícnic electrònic de demà.

D'activitats no n'han faltat durant tot el dia a Escaldes. Algunes són ja un clàssic com el taller per fer bombolles gegants, tota una garantia d'èxit a l'hora d'atreure els més joves de la casa. D'altres són absolutament transgeneracionals.
Però entre tot el que es podia fer avui a Escaldes ha destacat la gimcana amb proves repartides per tota la parròquia i una quarantena de famílies participants. Els més ràpids l'han completat en uns 45 minuts.
El comú d'Escaldes, organitzador del petit cap de setmana, s'ha esforçat a oferir activitats variades i originals. Un dels exemples va ser la sessió de cinema a l'aire lliure i en silenci d'ahir. Unes 250 persones s'hi van voler apuntar deixant aquesta inusual imatge a la plaça Coprínceps.

Informa: Víctor Reolid Imatges: Jordi Seabra

Comparteix: