ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els preus dels hotels d'Andorra baixen un 22% segons Tripadvisor

www.andorradifusio.ad

L'informe del 2014 de Tripadvisor, el web més gran de viatges del món, assegura que els preus dels hotels a Andorra han baixat més d´un 20% respecte l´any passat. La Unió Hotelera i l'Associació d'Autèntics Hotels creuen que aquesta dinàmica és molt perillosa.

La Unió Hotelera ha explicat que l'informe de Tripadvisor posa en relleu que la competitivitat del sector de l'hoteleria i la restauració s'està fent fonamentalment retallant preus. El seu portaveu, Òscar Julián, assegura que a través d'aquests informes s'ha detectat que els preus han baixat més d'un 22%. Segons l'Associació d'Autèntics Hotelers, fa almenys deu anys que s'abaixen preus i es donen menys serveis, la qual cosa és molt difícil de revertir.

L'informe és molt complet i es basa en dades d'hotels de totes les parròquies.Julian explica el cas d'un hotel de Soldeu que l'any passat tenia un preu mig de 141 euros la nit, mentre que ara és de 133 euros, i el d'un altre establiment d'Ordino, que oferia un preu de 150 euros de mitjana i ara la reduït fins als 100 euros.

Per pal·liar aquesta situació la Unió Hotelera va demanar formalment que el sector de l'hoteleria i la restauració puguin gaudir d'un IGI reduït com els camps de neu.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

3.238.96.184