ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els preus dels lloguers de pisos comencen a pujar

www.andorradifusio.ad

L´AGIA, el Col·legi d´Agents i Gestors Immobiliaris, afirma que el preu per llogar un pis ha experimentat un creixement moderat els darrers mesos. Especialment a les parròquies centrals. Diu que és una tendència a l´alça que es mantindrà, previsiblement, la resta de l´any.

Un cop passat el pitjor de la crisi, que va comportar un descens dels preus, tant per llogar com per comprar un habitatge, el sector immobiliari està consolidant la recuperació. El preu de venda ja no baixa, sinó que es manté estable.

Pel que fa al lloguer, el president de l'AGIA, Jordi Galobardas, afirma que des de la segona meitat del 2015 ha experimentat un increment. Es tracta d'un "petit repunt en la zona del centre (Andorra la Vella -Escaldes), on havien baixat molt i ara es comencen a justar moderadament". Creu que és una situació normal perquè "aquest mercat s'ha saturat"

El col·legi creu, a més, que l'augment del preu del lloguer continuarà la resta de l'any.

Tot i que no ho quantifica, l'AGIA diu que s´està notant un increment de vendes a residents passius. Ara bé, diu que Andorra s´hauria de vendre millor per atreure aquest tipus de públic.

Informa: Anna Lladó Imatge: Marc Oferil Locució: Cesc Sanjuan

Comparteix:

3.227.235.183