Els veïns no es conformen amb el soterrament de l'ETR d'Aldosa

www.andorradifusio.ad

La plataforma Aldosa Veïns afegeix arguments contra la subestació elèctrica. Pensen que és incoherent que el Govern aposti per l'autosuficiència energètica dels edificis i per les energies renovables i, en canvi, justifiqui la necessitat de la polèmica ETR.

Es refereixen a les mesures que preveu la llei d'impuls de la transició energètica i el canvi climàtic que ha aprovat el Govern. Consideren que si la tendència és dependre cada cop menys de les fonts d'energia tradicionals la subestació elèctrica que s'ha projectat a Aldosa està molt menys justificada:

Després que s'hagi aprovat al Consell General una esmena per soterrar l'ETR els veïns continuen reivindicant que es canviï de lloc. Si finalment no ho aconsegueixen sí que estan oberts a col·laborar per minimitzar-ne l'impacte. Ara mateix, però, encara no pensen en aquest escenari.

Quan es resolgui el recurs que van presentar el mes de desembre contra el projecte, que consideren molt pròxim a habitatges i a una zona perillosa on hi hagut esllavissades, decidiran futures accions.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Anna Ginestà

Comparteix:

Els arquitectes reclamen topalls màxims anuals a l'obra nova El comú de Canillo defensa la feina feta en el cens