ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Elton John actuarà el 18 de juliol al Poliesportiu d'Andorra

www.andorradifusio.ad

Confirmat. Elton John actuarà a Andorra. Segons ha pogut saber Ràdio i Televisió d'Andorra, ho farà el 18 de juliol. L'escenari serà el Poliesportiu d'Andorra. El nostre país serà especial per a l'artista britànic perquè serà el numero 100 on actua.

Una data per reservar a l´agenda: dissabte 18 de juliol. Lloc: Poliesportiu d´Andorra. Aquest és l´escenari on sir Elton John farà parada de la seva gira "Behind the piano". L´artista arriba al país per exprés desig seu perquè Andorra es convertirà en el país número cent en el qual actua.

Membres d'una productora del mateix Elton John es van desplaçar al país fa poc per informar diferents autoritats d´aquesta possibilitat i de la necessitat de disposar d´un espai prou gran per encabir el concert.

Elton John vindrà a Andorra després del concert a Gijón del dia abans. El darrer concert a Europa serà el dilluns 20 de juliol a Madrid. Després ja no té prevista cap més actuació fins a primers d´agost quan comenci la gira pels Estats Units i Río de Janeiro.

Una de les grans dificultats era la localització del concert, que havia de ser prou gran per encabir unes 4.000 persones. L'actuació coincidirà amb la presència del Cirque du Soleil. La discogràfica comunicarà els propers dies el preu de les entrades i de com adquirir-les.

Informa: Xavi Palma     Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

3.219.217.107