ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Elton John enlluerna Andorra

www.andorradifusio.ad

Finalment el dia esperat ha arribat: gairebé 2.000 persones han pogut gaudir aquest vespre de les cançons d´un dels grans de la música anglesa: Elton John ha aparegut damunt l'escenari sobre les set de la tarda davant un públic entregat, i ha ofert algunes de les seves cançons més emblemàtiques.

El Poliesportiu d´Andorra, preparat per a l´ocasió: s´han tapat totes les finestres per tal que no entrés llum de l´exterior i s´ha col·locat un vinil sobre el parquet per no malmetre´l. L´escenari, de 18x12 metres, al centre, i amb les butaques dels més privilegiats ben a prop. La resta dels assistents s´han repartit per les graderies.

El 21 de maig va ser el primer dia en què el nom d´Elton John va ressonar pel Principat. Aquesta casa va conèixer el fet que el cantant britànic havia demanat explícitament poder actuar a Andorra, en el que seria el país número 100, que acolliria un dels seus concerts. L´endemà, 22 de maig, Andorra Turisme va admetre les negociacions i va explicar que encara no era definitiu perquè s'havia de trobar un espai prou gran per acollir l´actuació. No va ser fins a l´11 de juny que des de la productora del cantant es va confirmar la notícia: Elton John actuaria al país.

El músic va actuar ahir a Gijón i demà repetirà a Madrid. Serà l´última cita abans de creuar l´Atlàntic i començar la seva gira pels Estats Units.

Informa: Judit Pedrós Imatges: Xavi Fajardo

Comparteix: