ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Una empresa d'Andorra s'adhereix al manifest mundial per a polítiques de transició energètica i digital

www.andorradifusio.ad

578 empreses del sector financer, a tot el món, han signat un manifest demanant als governs que impulsin polítiques de transició energètica i transició digital per poder gestionar els riscos climàtics.

Una empresa nacional s'ha adherit al manifest que es va fer públic aquet dimarts.  La intenció és que aquestes polítiques agafin força de cara a la Conferència de les Nacions Unides sobre el canvi climàtic, prevista a Glasgow a final d'octubre.

L'economista, Gilbert Saboya, ha explicat que s'hi ha volgut adherir perquè es tracta de "problemes globals que afecten, no només als aspectes climàtics, sinó també a l'estabilitat financera". Per aquest motiu i com a membre de la comunitat financera, el que demana és "tota la informació disponible a fi de poder prendre decisions de forma apropiada".

Saboya també assenyala que "cal una labor educativa cap al públic en general". Addueix que "l'inversor sempre té la percepció que invertir de forma sostenible potser és menys rendible".

El sector exposa que cada vegada la sensibilitat de clients i inversors és més gran i que és important dedicar els fons estructurals dels països a gestionar la lluita contra el canvi climàtic.

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix: