ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'empresa andorrana TSA assumeix els vols a Palma i Madrid per les desavinences amb Twin Jet

www.andorradifusio.ad

Nou capítol en la història dels vols comercials des de l'aeroport d'Andorra-la Seu. A partir de divendres el servei l'oferirà una companyia d'aerotaxi andorrana, TSA. Substitueix així Twin Jet, que se n'havia encarregat la primera setmana i amb qui s'ha trencat l'acord per desavinences.

Després dels problemes en els vols inaugurals de la setmana passada, quan es va haver de desviar un dels vols perquè el pilot no va voler aterrar a l'aeroport d'Andorra-la Seu, tot i que les instal·lacions estaven obertes, a partir d'ara el servei l'oferirà TSA. Es tracta d'una empresa d'aerotaxi andorrana que cobrirà els trajectes fins a Palma i Madrid. De moment per aquest cap de setmana no hi havia reserves per anar a Marsella i per això se'n prescindeix. Sí que s'està buscant solució per a la setmana vinent, on sí que hi havia clients interessats en aquest trajecte.

L'avió que s'utilitzarà és més petit que el de Twin Jet, per la qual cosa s'oferiran dos vols a Palma per poder donar resposta a la demanda. El preu es mantindrà igual, 100 euros per trajecte, però els horaris s'han hagut de modificar.

Des de Viatges Regina, els promotors d´aquesta iniciativa, s'ha explicat que l'acord amb Twin Jet s'ha trencat per desavinences. Per exemple, tot i que no critiquen que el vol de Madrid no aterrés a la Seu, com era previst, sí que es queixen que ho fes a Girona i no pas a Alguaire, que era l'aeroport alternatiu designat al protocol. En tot cas, esperen que amb el canvi de companyia es pugui donar el servei desitjat als clients i que no minvi el nombre de reserves per la resta de vols, que s'allargaran fins a l'abril.

Informa: Judit Pedrós
Imatges: Jordi Seabra
Locució: Xavier Albert

Comparteix: