ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'altra empresa de bicicletes elèctriques torna a recórrer i denuncia que no es van respectar les condicions originals del concurs

Etna Serveis, l'empresa que no va guanyar el concurs del serv

Etna Serveis, l'empresa que no va guanyar el concurs del servei de bicicletes elèctriques compartides, també recorrerà al Superior contra la sentència que obliga a repetir el procés que es va adjudicar a l'empresa Montre. Tot i que la sentència li dona la raó, argumenta que la valoració es va fer a partir d'unes condicions que la seva competidora va canviar.

Etna Serveis entén que les característiques del servei pel qual es va competir en el concurs no tenen res a veure amb les que l'empresa guanyadora va posar en marxa.

Indica que Montre va canviar el proveïdor, les bicicletes i el sistema de gestió, d'un cost molt per sota del presentat inicialment. Afegeix que el Govern ha estat coneixedor dels canvis que vulnerarien la legalitat i que hi ha d'haver algun tipus de responsabilitat per part de qui ha autoritzat els canvis.

Cal recordar que l'executiu també ha manifestat la voluntat de recórrer contra la sentència al Tribunal Superior. Mentrestant el servei es manté.

Informa: David Domingo

Comparteix:

34.204.183.113