ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Empresàries russes destaquen la seguretat i tranquil·litat d'Andorra com a pol per atreure inversors

www.andorradifusio.ad

Andorra és un bon lloc perquè s'instal·lin empresaris i professionals russos per seguretat, tranquil·litat i baixa fiscalitat. Aquesta és una de les conclusions d'una trobada de dones empresàries de parla russa a Espanya que es celebra al Principat.

Un hotel de la capital acull aquest divendres i dissabte un congrés de l'associació de dones empresàries russoparlants. És una bona oportunitat per donar a conèixer els atractius del Principat per atreure inversors.

Entre els participants hi ha alguns com Alexander Dmitrenko, president de la Cambra de Comerç Catalano-russa, i que té diverses societats al Principat, una de venda de iots. Lloa la "tranquil·litat, seguretat i bona educació". "Si vols portar la teva família és una meravella de país", assegura.

Anastasia Shikarela, presidenta de l'Associació de Dones empresàries russoparlants, destaca la proximitat del país amb França i Espanya i qualifica el país "d'un lloc idoni per treballar i viure".

L'executiu és conscient que s'han d'agilitar els processos perquè col·lectius com aquest inverteixin més al país. El secretari d'Estat de Diversificació Econòmica, Marc Galabert, assegura que "quanta més facilitat puguem donar tant als residents com a la gent interessada a invertir o viure aquí, més fàcil serà que puguin muntar els seus negocis".

La iniciativa ha comptat també amb una petita xerrada a càrrec de la cònsol major d'Andorra la Vella.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

 

Comparteix:

3.234.143.26