ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Empresonat un home per discriminacions a les xarxes socials contra immigrants, dones i homosexuals

www.andorradifusio.ad

Ingressa a presó un home per haver publicat de manera reiterada a les xarxes socials vídeos racistes, homòfobs i misògins. La policia ha informat que la detenció es deu a l'activitat virulenta i elevada de l'individu.

L'home, que va passar a disposició judicial, va ser condemnat per ordenança penal el 19 de juliol i actualment compleix condemna al centre penitenciari. La detenció es va fer dijous passat i la policia va actuar sota l’autoritat i supervisió de la fiscalia.

L'home està acusat d'un delicte de discriminació. Més concretament, el detingut penjava publicacions i vídeos que atemptaven contra el col·lectiu d'immigrants àrab, contra les dones en general i contra el col·lectiu feminista i homosexual. .

Més de 20 detinguts la darrera setmana

Aquesta darrera setmana la policia ha detingut 21 persones per diversos delictes contra la salut pública, el patrimoni i la seguretat del trànsit.

Una d'elles ha estat detinguda per un delicte relacionat amb les drogues quan accedia al Principat amb 0,5 grams de cocaïna, i 1,5 d’haixix.

Quatre homes entre 22 i 24 ho van ser per un delicte contra el patrimoni després d'haver accedit a l’interior de l’antiga presó del quart d’Andorra la Vella, trencant el vidre de l’expositor.

També han estat destacades les detencions relacionades amb la conducció sota els efectes de l'alcohol, una per superar amb escreix el límit marcat per la llei. En el moment del control l'home de 43 anys va donar positiu amb 2 grams d'alcohol per litre de sang.

Informa: Anna Pifarré-Oliver Jaén

Comparteix:

18.208.126.130