ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'ENA engega dos projectes adaptats a la crisi de la Covid-19 per estrenar aquest 2020

www.andorradifusio.ad

"Cuques" i "Credere" són les dues produccions escollides per l'Escena Nacional per estrenar aquest any. La crisi de la Covid-19 ha obligat l'entitat a aturar la majoria dels projectes i ara s'ha adaptat amb espectacles multidisciplinaris i de petit format. La voluntat de l'entitat és crear xarxes i col·laboracions entre artistes teatrals i tractar la situació actual des de les arts escèniques.

L'Escena Nacional s'ha adaptat al context actual i ha escollit dues produccions de petit format que es portaran a terme aquest any i que se sumen a la Jove Companyia Nacional. Els projectes seleccionats són "Cuques", un musical multidisciplinari destinat a un públic familiar i presentat per l'actriu Elena Santiago i "Credere", presentat pel ballarí Xavier Pérez. El procés artístic, que ja s'ha iniciat s'allargarà fins a la tardor i implicarà tot l'equip artístic i la direcció artística de l'ENA.

Després de l'aturada de l'activitat arran de la pandèmia de la Covid-19, l'entitat va fer una enquesta i dues sessions de treball virtuals amb professionals, escoles i companyies d'arts escèniques per recollir les seves impressions, conèixer com ha afectat al sector la crisi i avaluar quines possibilitats hi ha per col·laborar-hi.

La previsió de l'ENA és que "Cuques" i "Credere" s'estrenin abans que acabi l'any.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Arxiu RTVA
Imatges cedides: ENA
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

3.235.137.159