ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Encamp acull la tercera prova del Resispain d'slot

www.andorradifusio.ad

Encamp acull la tercera prova del Resispain d'slot, que antigament era el Campionat d'Europa. Ho fa amb setze equips participants, vinguts d'Espanya i Itàlia, a part dels d'aquí del Principat. Vuit hores en què els cotxes teledirigits no han parat de circular. 

 La tercera prova del Resispain d'slot, dels cotxes d'Scalestrix de tota la vida, té lloc aquest dissabte i diumenge a Encamp. Setze equips, provinents d'Andorra, d'Espanya i Itàlia competeixen per endur-se una de les proves del Campionat d'Europa. 

El pilot de l'SPA i coorganitzador de la prova, Agustí Gracia, explica què ha suposat muntar un esdeveniment d'aquest tipus. "És un cinquanta per cent d'estrès i un cinquanta per cent d'il·lusió. La feina ha estat llarga, contactar els equips, els espònsors, el muntatge del circuit. És una feina molt agraïda d'organitzar".

La de dissabte ha estat la jornada forta, amb cotxes que no han parat de fer voltes al circuit durant vuit hores. Diumenge continuarà la prova i el guanyador serà qui més punts acumuli de les dues carreres. 

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Pere Besolí

Comparteix: