ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Encamp aprova el tancament del pressupost del 2020 amb un dèficit de 3 milions d'euros

www.andorradifusio.ad

Encamp aprova el tancament del pressupost del 2020 amb un dèficit de 3 milions d'euros, sobretot, per culpa de la pandèmia. La majoria aposta per la prudència de cara al present exercici.

El comú d'Encamp ha aprovat un tancament de comptes del 2020 que presenta un dèficit de 3 milions d'euros. És el resultat d'un any complicat de pandèmia que ha afectat tant el capítol d'ingressos com el de despeses. D'una banda, ha provocat una caiguda important del calaix provinent de les taxes comunals que s'han deixat de cobrar per l'aturada econòmica i el tancament de comerços que hi ha hagut arran de la Covid-19. D'altra, les despeses s'han disparat per les ajudes que s'han donat a empreses i particulars. Malgrat ser un pressupost deficitari, la minoria ha estat conseqüent i no hi ha votat en contra. Des d'Agrupament Encampadà s'ha celebrat que s'hagin mantingut les inversions per reactivar l'economia i des del PS es tem que els comptes del 2021 puguin tornar a ser deficitaris.

Tot plegat ha capitalitzat part del darrer consell de comú telemàtic, on també s'ha posat sobre la taula el projecte de l'aeroport de Grau Roig. La majoria ha explicat que encara no tenen un posicionament perquè la Cambra de Comerç no els ha fet arribar cap informe detallat. Diuen, s'ha de ser prudents davant aquests projectes. Des del PS, en canvi, es lamenta la inactivitat de la majoria i demanen ser més proactius per copsar si el projecte pot arribar a ser beneficiós per a la parròquia.

Informa: Òscar Serrano

Comparteix:

3.227.235.183