ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Encamp busca atreure turistes amb més poder adquisitiu, mentre es consolida com a indret referent d'entrenaments esportius en alçada

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp continua treballant perquè la parròquia esdevingui un referent d'entrenaments esportius en alçada. L'any passat les estades de clubs de diferents disciplines van aportar més de 4.000 pernoctacions en hotels d'Encamp i el Pas de la Casa. També es treballa per atreure turistes amb més poder adquisitiu.

Les estades de clubs de diferents disciplines esportives han aportat més de 4.000 pernoctacions en establiments hotelers d'Encamp i el Pas de la Casa. Així ho ha indicat la cònsol major d'Encamp, Laura Mas, que considera que la parròquia s'està posicionant com un indret referent en entrenament en alçada.

 Segons ha remarcat al Pas de la Casa està funcionant aquesta estratègia, que fins i tot "estaria posant en la corda fluixa altres destinacions". 

L'estratègia del comú implica continuar atraient aquest tipus de visitant, tot i que també s'aposta per captar turistes amb més poder adquisitiu.  En aquest sentit, la corporació comunal preveu bonificar la cessió econòmica al 90% per a nous projectes hotelers a la parròquia, ja que "potser no necessitem més places, però si un o dos hotels de cinc estrelles". 

Prada de Moles continua sent un dels projectes importants per al comú per dinamitzar la parròquia i que hauria d'acollir esdeveniments més enllà del futbol.

El concurs públic per a la concessió de l'espai finalitza aquest mes i, tot i que encara no han començat les obres, Laura Mas es mostra optimista i espera que el FC Andorra i la FAF acabin fent-hi projectes conjunts.

Recupera l'entrevista sencera amb la cònsol major d'Encamp, Laura Mas:

Informa: Òscar Royo-Redacció
Locució: Oliver Jaén

Comparteix: