ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Encamp confia en la nova llei de seguretat pública per eliminar els aldarulls al Pas

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp espera que la nova llei de seguretat pública serveixi per posar fi als problemes d'oci nocturn al Pas de la Casa, tot i que no serà efectiva fins la propera temporada. De moment, la campanya online que hi ha en marxa està tenint bona acceptació.

Tot i que no es podrà aplicar fins a la temporada que ve, el comú d'Encamp espera que amb la recent aprovada llei de seguretat pública, els problemes d'incivisme nocturn al Pas de la Casa desapareguin.

Això, amb la implicació de la policia i els agents de circulació i també que amb el pla d'urbanisme els nous locals d'oci nocturn s'hauran d'obrir a l'extraradi

El cònsol major, Jordi Torres, creu que aquestes mesures permetran de cara al proper any "ser més àgils i efectius". Afegeix que les sancions seran una eina més per dissuadir els aldarulls a les nits.

Els gerents dels locals d'oci tindran més responsabilitat i, sobretot, els majoristes de viatges. El cònsol explica que "se'ls va informar de totes les mesures i les noves sancions perquè anessin conscienciant els turistes".

Mentrestant, el comú continua treballant en la campanya online "Al Pas com a casa". De moment està tenint bona acceptació. En quinze dies ja ha acumulat més de 6.400 impactes. A més, s'introduiran eslògans de la campanya en els contenidors de les escombraries i en opis.

El cònsol major encampadà ha dit que aquest mes de febrer, tot i la gran afluència de turistes, ja que és el més fort, les afectacions no han estat més de les que hi ha hagut altres temporades.

Informa: Laura Massegú
Locució: Jordi Domingo

Comparteix: