ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Encamp gestionarà l'abonament del 50% de les TMA als turistes francesos a través de les oficines de Turisme

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp ha confirmat aquest dimarts a la tarda que abonarà la meitat del cost de les proves TMA, és a dir, 20 euros, als visitants francesos més grans d'11 anys que tinguin una reserva en un hotel o allotjament turístic de la parròquia, amb dues nits de pernoctació com a mínim.

La bonificació de les TMA es gestionarà directament a les oficines de Turisme parroquials i els visitants hauran de presentar el justificant de la prova realitzada a l'stop-lab de Prat de la Creu, la reserva segellada per part de l'allotjament turístic i un document acreditatiu de la residència a França.

Així ho ha informat el comú en la reunió del consell econòmic i social del Pas de la Casa en què han participat uns quaranta hotelers, representants d'allotjaments turístics i restauradors, i en la qual han estat presents els ministres Jordi Gallardo i Verònica Canals.

En la trobada virtual els ministres han explicat les mesures que està duent a terme el Govern derivades de la pandèmia, mentre que els hotelers i comerciants del Pas de la Casa els han fet saber els seus neguits per la difícil situació que estan patint.

Informa: Sergi Cano
 

Comparteix:

54.236.58.220