ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Encamp habilitarà un espai per a gossos a les Bons

www.andorradifusio.ad

Encamp habilitarà a les Bons un terreny d'esbarjo per a gossos, una demanda recurrent dels veïns de la parròquia, que a partir de l'octubre tindran un espai on deixar-los córrer. El comú hi farà un tancat i hi habilitarà un pipican.

A partir de l'octubre, els veïns d'Encamp que tinguin gossos disposaran d'un nou espai d'esbarjo on deixar-los córrer lliurement.

El comú habilitarà un terreny proper a l'oratori de la Mare de Déu de l'Oratori, a les Bons. Cada any l'arrendava, però enguany ha decidit donar-li un nou ús. El cònsol major explica que "es tancarà la zona perquè els gossos puguin córrer i gaudir a l'aire lliure" i disposarà d'un pipican, que també servirà "perquè la gent es conscienciï".

L'antic camí ral de Canillo és una zona força transitada i molt utilitzada per anar-hi a passejar amb gossos. Torres ha reconegut que aquest espai era una demanda dels veïns des de fa temps.

Els treballs costaran uns 4.000 euros. Començaran aquest mes de setembre i es preveu que a l'octubre ja estiguin acabats. De moment, ja hi ha instal·lada una paperera i un expenedor de bosses de plàstic per recollir els excrements.

Informa: Laura Massegú
Locució: Cesc Sanjuan

Comparteix: