ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Encamp inicia les obres al carrer Sant Jordi del Pas de la Casa

El comú d'Encamp ha iniciat aquest dilluns les obres d

El comú d'Encamp ha iniciat aquest dilluns les obres de remodelació del carrer Sant Jordi del Pas de la Casa.

L'objectiu  és poder aprofitar al màxim la temporada d'estiu, ja que al Pas de la Casa durant l'hivern és impossible treballar-hi.

En aquesta primera fase, abans de la parada hivernal, s'actuarà en diferents trams, el primer dels quals és des de la cruïlla del carrer de les Pistes fins al número 35 aproximadament. S'hi treballarà fins a mitjans de juliol, procurant les mínimes afectacions possibles als comerciants, i és per aquest motiu que no es tallarà el trànsit mentre durin les obres.

La remodelació completa d'aquest eix vertebrador de la vila consistirà a refer el ferm, els serveis, ampliar les voravies, col·locar nou mobiliari, canviar la il·luminació, fer punts de recollida d'escombraries tancats i coberts i reconstruir la caseta de turisme en una nova placeta just a la meitat del carrer, creant un nou espai de dinamització a la part alta a tocar de la zona d'aparcament dels autobusos.

L'obra durarà setze mesos en total i està previst que estigui enllestida a finals del 2022, tenint en compte la parada hivernal.

Informa: Agència ANA
Fotografia: comú d'Encamp

Comparteix:

35.173.234.169