ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Encamp instal·larà 50 càmeres de vigilància al Funicamp i al Complex Esportiu

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp tindrà unes 50 càmeres de vigilància per controlar el Funicamp i el complex esportiu. Així ho ha explicat el cònsol major. També ha assegurat que intentaran, fins a l'últim moment, que la marca Grandvalira no es dissolgui.

Encamp ha tingut aquest dimarts sessió de consell en què s'ha decidit comprar mig centenar de càmeres de vigilància per 20.000 euros. S'instal·laran al pàrquing del Funicamp i els exteriors i al Complex Esportiu. Segons s'assegura des de la majoria, tots els comuns les estan instal·lant en les seves infraestructures. "A poc a poc tots els comuns anem treballant en aquest sentit perquè veiem que són necessàries per dissuadir aquests petits actes de vandalisme que hi ha de vegades, amb pintades, maltractament del mobiliari urbà i altres bretolades que ens fan els joves i no tan joves", insisteix el cònsol major, Jordi Torres.

Torres, a més, ha afirmat que volen lluitar perquè Grandvalira no es dissolgui. "Ja sabem que la temporada que ve és l'única que treballem conjuntament amb Ensisa i si realment és així la data està clara. Des del comú treballarem per a reconduir la situació, i ja veurem si ens en sortim", insisteix.

Finalment, el comú ha aprovat l'adjudicació de les tasques de monitors de lleure i esportius a una empresa per 6 anys. La decisió ha enfrontat majoria i minoria.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Ginestà

Comparteix: