ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Encamp obre dilluns les inscripcions per a les escoles esportives i les activitats culturals

El comú d'Encamp obre dilluns les inscripcions per a l

El comú d'Encamp obre dilluns les inscripcions per a les activitats esportives amb un complet programa per a infants, joves, adults i gent gran que començaran a partir del 18 de setembre.

Els infants i joves d'Encamp podran gaudir d'activitats aquàtiques, com l'escola de natació, natació per a nadons, el club de natació, waterpolo, a les que s'hi sumen les arts marcials, on es pot escollir entre taekwondo, karate, judo, kung-fu i boxa, una àmplia oferta d'esports col·lectius amb futbol, futbol sala, vòlei i l'handbol, i d'altres esports individuals com la gimnàstica artística, gimnàstica rítmica, la dansa urbana, curses i modelisme d'slot 'scalextric', tir amb arc i les escoles de pàdel, tenis i tenis taula. I es continua amb l'escola d'escacs. Durant els mesos d'hivern tindrà lloc també l'escola de neu.

Pel que fa al Pas de la Casa, infants i joves podran accedir a diferents activitats, com l'escola de natació, natació per a nadons, waterpolo, ioga, judo, futbol sala, i sobre rodes: patins en línia, skate i longboard, així com l'escola de neu durant l'any 2024.

Quant als adults, a Encamp podran triar entre activitats aquàtiques amb natació per a adults, també per a competició i manteniment aquàtic. També hi haurà els clubs d'arts marcials amb les activitats de kung-fu i sanda, taekwondo, judo, karate i boxa, i els col·lectius amb vòlei i bàsquet. S'inclou també esports de raqueta com pàdel, tenis, tenis taula i esports individuals com la gimnàstica artística, dansa urbana, ball de saló, tir amb arc, les curses i modelisme slot i esgrima. Al Pas de la Casa s'ha programat natació per adults i judo.

La gent gran d'Encamp, comptarà amb la possibilitat de realitzar activitats aquàtiques de manteniment cada dimarts i dijous.

Activitats culturals

Des del comú d'Encamp també informen que dilluns s'obren les inscripcions per al curs 2023-2024 de les activitats culturals per a tots els públics, amb més de 30 activitats programades tant a Encamp com al Pas de la Casa. Les inscripcions es podran formalitzar a partir de dilluns 11 de setembre a través del web del Comú i també al Departament de Cultura a l'edifici de La Valireta. 

Informa: Agència ANA
Imatges cedides: Comú d'Encamp

Comparteix: