ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Encamp, una de les parròquies amb més llistes

www.andorradifusio.ad

A Encamp, 4.000 electors i quatre candidatures amb Agrupament Encampadà com a nova incorporació i llistes amb moltes cares conegudes.

Encamp ha incrementat un 13% l'electorat respecte del 2015. Enguany 4.000 persones estan cridades a les urnes per escollir entre quatre llistes que comencen la cursa cap al comú amb cares conegudes i moltes de noves.

Amb el lema 'Encamp ets tu' Terceravia es presenta amb Santi González com a cap de llista amb cares que ja es van presentar a l'abril com Olga Martínez amb l'obectiu de donar un impuls al turisme i en especial al Pas de la Casa on pensen que calen més infraestructures per a la gent jove. Prometen un canvi visible en el termini d'un mandat.

La llista més nova és Agrupament Encampadà. Esther Vidal s'acompanya de Joan Masjoan, es posa al capdavant d’una formació i un equip que es defineix proper al poble i disposat a treballar de manera independent lluny de directives de partits nacionals. Independents i persones de sensibilitats polítiques diferents com una opció de canvi real.

La coalició En Comú per Encamp vol donar continuïtat a la gestió del comú amb noves idees que passen per projectes que han de donar un nou impuls a la parròquia a nivell econòmic i social. La cap de llista, Laura Mas, ha parlat de la unió del poble amb Engolasters per telecabina, una nova concessió a pistes i un nou projecte al Pas de la Casa.

David Rios, que va encapçalar la candidatura territorial a les generals, torna per aspirar a cònsol major amb el lema 'Una parròquia per a tothom'. Ha dit que vol recuperar la parròquia d'una gestió que fins ara creu que ha estat per a pocs. Vol que Encamp torni a ser el cor i el Pas de la Casa, el cim d'Andorra.

A partir d'aquest diumenge comença la cursa pels vots.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.236.74.69