ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Encamp presentarà el pla de dinamització al setembre amb el repte de trobar atractius turístics d'estiu al Pas

www.andorradifusio.ad

El comú d´Encamp presentarà el pla de dinamització aquest setembre. L'anàlisi i les propostes es tindran en compte en les accions que es proposin. De moment, el més complicat semblen els mesos no hivernals al Pas de la Casa, en què el perfil del visitant i l'oferta no permeten massa marge.

No es parla de propostes però si de situació. L´estiu és l´assignatura pendent a Encamp. Enguany el Funicamp ha tancat quatre mesos per revisions i s´ha perdut bona part de l´afluència turística.

Per contra, la carretera de les Pardines cada dia és més concorreguda i el comú preveu ampliar-ne l´aparcament.

Pel que fa a l´estació, SAETDE ja es va desmarcar de l´activitat d´estiu. Al Pas de la Casa, sobretot, és una època en què no acompanyen els factors per trobar una oferta sòlida. "Crec que el problema és el turista que ens visita al Pas de la Casa. És un turista excursionista, que arriba al matí, fa les compres i marxa", diagnostica el cònsol major d'Encamp, Jordi Torres.

De moment fa tres anys que es disposa del telecabina Pioners per pujar a muntanya. L´any passat no va acabar d´encaixar el circuit de les bicicletes elèctriques i enguany es prova amb el kàrting.

Al juliol es va fer la primera presentació del pla de dinamització i les modificacions s´estant fent aquest mes d´agost. Entre mitjan i final de setembre es farà la presentació definitiva i, si es pot, les primeres accions es volen posar en funcionament l´últim trimestre de l´any o l´any vinent.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro / Arxiu RTVA

Comparteix: