ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Encamp reobre el pont tibetà després de dos anys amb un aspecte i una forma diferents

www.andorradifusio.ad

"Posa't en marxa de nou", un dels atractius turístics de la parròquia encampadana després que els visitants no hi poguessin accedir des de fa dos anys. El pont tibetà dels Cortals té ara una altra forma.

El comú d'Encamp ha reobert el pont tibetà dels Cortals després de dos anys tancat per les tasques de manteniment i millora. Aquells qui en vulguin gaudir hi poden accedir a través del Funicamp i gaudir de les vistes.

Dels llistons de fusta, al reixat metàl·lic. Amb 28.800 euros de pressupost s'ha reforçat el cablejat i el terra pel tal d'oferir més protecció a tots aquells qui vulguin passar-hi. També s'ha tingut en compte els més petits amb una xarxa lateral. Aquesta reobertura ha estat ben rebuda pels visitants. 

Torna a estar en funcionament un atractiu més dels Cortals que pretén dinamitzar l'activitat en aquesta zona de la parròquia encampadana. 

A banda d'això també s'ha volgut actualitzar el rocòdrom, reforçant l'estructura interior i els punts de subjecció. Totes aquestes millores afavoriran l'arribada de turistes i d'aquells a qui els agrada gaudir de la natura.

En aquest sentit, el conseller de Turisme i Recaptació Econòmica, Nino Marot, ha remarcat que aquest pont té "molt bona rebuda", ja que a més de ser gratuït "està al mig dels Cortals, amb accés a la via ferrada i a la vall del Madriu i també hi ha la ruta dels Orris". 

El pont tibetà està situat a la zona de la Baronia i, des del comú, s'espera que tingui una bona rebuda per parts dels visitants.

Informa: Anna Mata 
Imatges: Nil Forcada

Comparteix: